De Bèrgse Kwis 2020: nieuwigheden en vertrouwde dingen

Het aftellen is weer begonnen: over een paar maanden gaan de knapste knoppen van Berghem weer uitmaken wie de allerknapste knoppen zijn!

Veel aspecten van de Kwis zijn vertrouwd. Er zijn weer tien categorieën, er is weer een geheime proef, bij één van de categorieën moet je de buitenlucht in en zoals altijd verklappen we veel niet tot de dag der dagen: 28 december. Vorig jaar geïntroduceerd en dit jaar weer terug zijn het doorzettersklassement en de categorieklassementen. Deze klassementen zijn met veel enthousiasme ontvangen, mede omdat kleinere teams daardoor een goede kans op een mooie prijs hebben. Meer over deze klassementen, lees je hier.

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer verrassingen voor jullie in petto. Veel daarvan, zullen jullie pas op 28 december ontdekken. Wel kunnen we nu al bekendmaken dat we dit jaar voor het eerst een speciale kinderkwis organiseren! Al jaren heeft De Bèrgse Kwis vragen die gericht zijn op een jongere doelgroep. Voorheen waren die vragen verwerkt in de ‘gewone’ Bèrgse Kwis, die eigenlijk voor de rest natuurlijk vooral bedoeld is voor volwassen.

Op 15 september staan wij op Berghem Bruist. Op die dag geven we een voorproefje van de kinderkwis.

Eerste opdracht en verkeerde inschrijving klassement (?)