Knappe koppen van Berghem,

Vanaf NU kunnen jullie je inschrijven voor de Bergse Kwis! Het aftellen naar 28 december is nu dus echt begonnen!

Categorie├źn

Jullie vragen je natuurlijk af waar jullie op moeten studeren voor de 28e. Nou, dat verklappen we nog even niet. Althans, niet helemaal. Wat we wel al kunnen zeggen is dat - net als de afgelopen jaren - we vragen hebben over ons mooie dorp, over sport en over wat er dit jaar nu eigenlijk allemaal gebeurd is. Daarnaast houden we rekening met de werkende mens en diegenen die graag een frisse neus halen. Ook is er natuurlijk een geheime proef.

Hoe kun je nu achter de andere categorie├źn komen? De komende weken stellen wij, de nieuwe organisatie van de Bergse Kwis, onszelf voor op Facebook. In elk voorstelrondje maken wij een categorie bekend. En misschien kan de oplettende kijker zelfs wat aanwijzingen voor 28 december herkennen.

Praktische informatie

Aanmelden gaat via onze vernieuwde website (http://www.debergsekwis.nl/). Er zijn wat kleine veranderingen ten opzichte van de inschrijving in voorgaande jaren. Voorheen was het inschrijfgeld van de Bergse Kwis 15 euro. Tegen betaling van een aanvullende 5 euro konden teams dan een extra boekje bestellen. Het is ons opgevallen dat bijna alle teams graag een tweede boekje willen. Daarom hebben wij besloten om elk team standaard twee boekjes te geven. Het inschrijfgeld bedraagt daarmee dan ook dit jaar 20 euro. Om de inschrijving rond te maken, kun je het geld naar ons overmaken. Dat kan heel gemakkelijk via onze website.

Nog minder dan twee maanden...

Zet de datum groot in je agenda, verzamel alle manschappen en check de internetverbinding alvast eens, zodat alles gereed is om er tussen Kerst en Oud en Nieuw weer een fantastische avond van te maken! Wij als nieuwe organisatie hebben er in ieder geval al gruwelijk veel zin in! Wij hopen jullie ook! De inschrijvingstermijn sluit op 10 december.

Hartelijke groet,
De Kwismasters

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#