Beste deelnemers,

Over exact een week gaan jullie je wagen aan De Kwis der Kwissen. De afgelopen jaren hebben we onze eerste opdracht telkens vrijgegeven om 12.00 uur op 28 december. Dit jaar pakken wet het anders aan. Al in deze mail maken wij de eerste opdracht bekend. De rest van de opdrachten krijgen jullie pas op 28 december om 18.30 uur. Wel raden wij aan om je mailbox vlak voordat je De Kwis ophaalt goed in de gaten te houden.

1.03 – Lekker ouderwets

De meesten van ons kennen ze nog wel, de ansichtkaarten die vroeger door bijna iedereen vanaf het vakantieadres naar de thuisblijvers werden gestuurd. Maar weten jullie ook dat er ansichtkaarten van Bèrge zijn? Hieronder zien jullie een mooi exemplaar, ontworpen tussen 1940 en 1960. Wij willen ook graag zo’n mooie ansichtkaart. Aan jullie de eer deze te ontwerpen! Maak een ansichtkaart met vier oude prachtige Bèrgse kiekjes. Druk de ansichtkaart af op het standaardformaat: 14,8 x 10,5 cm.

Schrijf op de achterkant van de ansichtkaart een leuke boodschap voor een dorpsgenoot. Met deze kaarten willen we de ouderen van Bèrge verrassen, houd hier rekening mee! Lever deze ansichtkaart samen met het boekje in.

Ingeschreven voor een verkeerd klassement?

Al bij de inschrijving heeft elk team aan moeten geven of het meedoet in het doorzettersklassement of niet. Veel teams hebben zich al een hele poos geleden ingeschreven voor De Bèrgse Kwis. Wij beseffen dat in de tussentijd veel veranderd kan zijn in je team. Misschien heb je plots tien sterren erbij ten opzichte van het moment dat je je team inschreef. Of misschien is sinds dat moment je halve team afgehaakt. Daarom geven wij jullie de kans om tot 24 december je inschrijving aan te passen. Als je je inschrijving wilt aanpassen, doe je dat door te mailen naar info@debergsekwis.nl. In het onderwerp van je mail schrijf je in hoofdletters je teamnaam en aan welk klassement je wilt deelnemen.

Het wordt weer een fantastische avond de 28e. Tot dan!

Hartelijke groeten,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

Uitschrijven via deze link #