Beste deelnemers,

Dat was ie dan weer! Wij hebben met veel plezier gewerkt aan De Bèrgse Kwis 2018 en we zijn natuurlijk benieuwd wat jullie ervan vonden. Uiteindelijk is ons grote doel dan ook om heel Bèrge een mooie avond te geven met familie en vrienden en daarvoor is jullie terugkoppeling van groot belang.

Onder meer op basis van de opmerkingen die we hebben gekregen naar aanleiding van de editie van 2017 hebben wij dit jaar best wat vernieuwingen doorgevoerd. Natuurlijk de introductie van het doorzettersklassement en het categorieklassement. Maar met Avonturen in de avonduren hebben we ook een categorie gemaakt die anders van karakter is dan alle andere categorieën die De Kwis ooit eerder heeft gehad.

Kunnen jullie ons wederom helpen om het evenement volgend jaar nog een beetje mooier te maken? Vul dan alsjeblieft het evaluatieformulier in.
Start hier het evaluatieformulier!

Tot slot: vergeet niet de avond waarin we de uitslag bekendmaken in je agenda te schrijven. Die vindt plaats op 19 januari in De Berchplaets.

Hartelijke groeten,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

Uitschrijven via deze link #