Beste Kwisser,

Op 28 december hebben jullie flink gezwoegd om de Kwis der Kwissen tot een succesvol eind te brengen. Aanstaande vrijdag (19 januari) maken wij tijdens de zenuwslopende uitslagavond in de Berchplaets bekend hoe jullie het ervan af gebracht hebben. De zaal opent om 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.

Er zijn op de avond van de uitslag veel prijzen te vergeven. Om te beginnen wordt vrijdag bekend wie de eerste winnaar is van het doorzettersklassement. Gelet op de vele positieve reacties op dit klassement binnen Berghem en op het feit dat ook andere dorpsquizzen spelen met het idee om een vergelijkbaar evenement te organiseren, is dit waarschijnlijk de trotse, eerste winnaar van vele toekomstige doorzetterswinnaars in en buiten Berghem.

Nieuw zijn ook de categoriewinnaars. Elk team mocht één categorie kiezen waarmee het dacht de concurrentie af te kunnen troeven. Had je nu toch voor die makkelijke categorie moeten gaan? Of moet je blij zijn dat je die moeilijke hebt gekozen? Op 19 januari hoor je hoe jij en je team het hebben gedaan.

Tot slot: natuurlijk hebben we een eindwinnaar van De Bèrgse Kwis 2018. Het team dat in alle categorieën gezamenlijk de meeste punten heeft gescoord wint De Kwis. Een fantastische prijs waarbij veel eer op het spel staat. Prolongeert Volledig Incorrect de titel? Slaat Swoah duh Vievruh terug? Nemen Gein of Brein of HBS Groep na jaren op het podium de macht over? Maken Wisboos on tour of Abrakadaver dat extra stapje naar de winst? Of krijgen we wellicht een verrassende winnaar?

Wordt vervolgd op 19 januari…

Hartelijke groet en graag tot vrijdag,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

Uitschrijven via deze link #