Bonjour Kwistijger,

 

Opening inschrijving

Vanaf vrijdag 1 november aanstaande is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Kwis der Kwissen.

Doorzettersklassement

Bij de inschrijving moet je doorgeven of je met het doorzettersklassement meedoet. Het doorzettersklassement is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken.

Categorieklassement

Na het succes van vorig jaar keren ook de categorieklassementen terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie.

Wil je alles weten over het doorzettersklassement en de categorieklassementen? Klik dan hier.

Kinderkwis

We zijn er trots op en daarom hebben het daarom al vaak gezegd: De Bérgse Kwis heeft dit jaar een kindereditie. Ook voor de Kinderkwis kun je je vanaf 1 november inschrijven!

Bekendmaking categorie

Elk jaar is het weer spannend welke categorieën De Bèrgse Kwis bevat. In aanloop naar 28 december maken we stapsgewijs de tien categorieën van De Kwis bekend. Een van de categorieën draait om ’s Nederlands favoriete vakantieland: Frankrijk. Stof alvast je Franse woordenboek af, haal die Bosatlas tevoorschijn en zoek toch nog eens dat nummer van die oude Franse vakantieliefde op. Wie weet heb je er nog wat aan!

Au revoir!

L’organisation

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#