Bergse Kwissers,

Zie ginds komt De Kwis uit Berge weer aan!

Vergeet je niet in te schrijven!

Hij is in zicht, eindelijk. Dat blijkt wel uit het feit dat de deadline voor aanmelding nadert. Aanvankelijk hadden we aangegeven dat jullie je tot 10 december konden aanmelden. De aanmelddatum is verlengd tot 12 december, zodat jullie nog alle tijd hebben om bij te komen van (verlate) Sinterklaasfeestjes. Aanmelden kan op www.debergsekwis.nl.

Vol verwachting klopt ons hart; drie tips in aanloop naar de quiz

Nu De Kwis in zicht is, beginnen de kriebels weer te komen. Wij kunnen niet meer wachten, jullie waarschijnlijk ook niet! Als je ergens naar uitkijkt, wat duurt wachten dan toch altijd lang. Om de laatste periode naar De Kwis te overbruggen, geven wij jullie een drietal tips.

- Tip 1. EenVandaag heeft in de uitzending van 28 november aandacht besteed aan het fenomeen ‘dorpsquizzen’. Als Moeder der Kwissen had de Bergse Kwis natuurlijk niet mogen ontbreken… maar dat is wel gebeurd. Foei, redactie! Niettemin: het is een leuke uitzending, wat ons betreft niet onaardig om de tijd te doden in aanloop naar onze eigen mooie Kwis (https://eenvandaag.avrotros.nl/item/dorpsquiz-biedt-brabant-een-alternatief-voor-de-kerk/; Berghem is overigens wel in het begeleidende bericht genoemd).

- Tip 2. De afgelopen weken hebben wij een drietal filmpjes gepost op Facebook, waarin wij ons voorstellen en meer of minder subtiel vertellen welke categorieën in De Kwis zitten. De komende weken volgen er nog meer. Wil je niks missen en alles weten over De Kwis? Houd onze Facebook dan nauwgezet in de gaten (https://www.facebook.com/debergsekwis/)!

- Tip 3. Geniet van andere fijne dagen in december en grijp elke kans aan om je team op volle oorlogssterkte te brengen!

Alvast een fijne Sinterklaasavond gewenst!

Hartelijke groet,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#