Beste Kwisser,

Op 28 december hebben jullie flink gezwoegd om de Kwis der Kwissen tot een succesvol eind te brengen. Aanstaande zaterdag (18 januari) maken wij tijdens de zenuwslopende uitslagavond in de Berchplaets bekend hoe jullie het ervan af gebracht hebben. De zaal opent om 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur.

Er zijn op de avond van de uitslag veel prijzen te vergeven. We beginnen met de prijsuitreiking van de allereerste Bèrgse Kinderkwis! Daarna gaan we verder met het ‘volwassen’ deel. We maken natuurlijk bekend wie de categoriewinnaars zijn, welk team het doorzettersklassement heeft gewonnen en natuurlijk wie de grote winnaar is van De Bèrgse Kwis 2019! Tussendoor leiden we jullie door vragen en bestaat voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje met al je teamgenoten.

Er zijn veel prijzen te verdelen en de editie van vorig jaar heeft bewezen dat ook teams in de prijzen kunnen vallen die dat misschien op voorhand niet helemaal verwacht hadden! Zo eindige het team Door en Roosje vorig jaar weliswaar niet hoog in het doorzettersklassement, maar sleepte het toch een prijs in de wacht in de categorie Huis, Tuin en Keuken!

Hoe dan ook krijgen we een nieuwe winnaar in het doorzettersklassement. Titelverdediger De Brouwers heeft dit jaar immers deelgenomen aan het algemeen klassement. Of HBS Groep zijn prijs weet te verdedigen… wordt vervolgd op 18 januari. Komt dat zien!

Hartelijke groet en graag tot zaterdag,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#