Beste (oud-)kwisser,

Alle vragen voor De Bèrgse Kwis 2020 staan even in de ijskast, maar de Bèrgse KinderKwis gaat wel door! En we hebben voor alle volwassenen ook een leuk en spannend digitaal alternatief: De Slimste Mens van Bèrge, een individuele kenniskwis. Vanaf nu kun je je inschrijven. Doe je mee?

De Slimste Mens van Bèrge

Het mooiste aan de digitale kwis: je hoeft je vooraf dus helemaal niet in te schrijven! En deelname is ook nog eens gratis. Hoe dat dan gaat? Op 28 december delen we op social media én onze website de link die jou naar de kwis leidt. Je kunt de kwis spelen op je laptop, tablet, telefoon of pc. We starten 20.00 uur stipt en lassen tussendoor ook pauzes in. Over de vragen gaan we nog niet teveel verklappen, maar wat we wel kunnen zeggen: het is een mooie mix tussen open en meerkeuzevragen die op tijd gaan (zoals in een pubquiz) en vragen die je mag opzoeken.

 

De Bèrgse KinderKwis

Voor de KinderKwis is het wel nodig om je team in te schrijven. Dit kan tot 17 december via www.debergsekwis.nl. De kwis is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12 jaar. Voor € 5,- heeft het team een hele middag kwisplezier, krijgt het twee kwisboekjes én een verrassing. De kwis is op 28 december van 13.00 tot 17.00 uur. Hoe groot je team precies is, maakt niet uit. Al is de kwis met meer dan zeven kwissers misschien wel wat minder leuk. Uiteraard houden we ons bij het uitdelen en ophalen van de kwisboekjes aan coronamaatregelen die op 28 december actueel zijn.

Meer weten over de Bèrgse KinderKwis of de Slimste Mens van Bèrge? Kijk op www.debergsekwis.nl.

Veel kwisplezier!

Hartelijke groet,
De organisatie van De Bèrgse Kwis

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#