Beste Kwissenaren,

Nog zeven nachtjes slapen, dan is de dag van De Moeder der Kwissen. Om jullie een beetje warm te laten draaien, hebben wij voor jullie een oefenvraag opgesteld. Eentje in de categorie Wat gebeurde er in 2017:

Op zwart

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn de schermen getoond op de foto uitgezet. Hoewel de schermen na die tijd nog wel af toe op zwart zijn gegaan, was dat nooit voor een langere periode, zoals dat in de Tweede Wereldoorlog het geval was. Dit jaar zijn de schermen voor het eerst weer voor langere periode uitgezet. Waarom was dat zo?

Wij zijn natuurlijk benieuwd of jullie al on fire zijn. Mail ons daarom jullie vondst! Het juiste antwoord maken wij later bekend.

Verder is het belangrijk dat één van de teamleden op donderdagmiddag wat tijd over heeft en goed zijn mail of Facebook in de gaten houdt (in het bijzonder zo rond het middaguur). Misschien moet hij wel een bezoekje brengen aan een of andere winkel…

Tot volgende week!

Hartelijke groet,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#