Beste (oud-)kwisser,

Heel voorzichtig openen we de inschrijving voor De Bèrgse Kwis 2022. Dus ja: je kunt je vanaf nu inschrijven! Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen rondom de huidige coronamaatregelen. Je kunt je team tot en met 2 April inschrijven voor De Bèrgse Kwis op 16 April. Ook de kinderen kunnen weer lekker kwissen deze dag: de inschrijving voor de derde editie van de KinderKwis is ook geopend

De Bergse Kwis 2022

Aan de organisatie zal het niet liggen: achter de schermen wordt hard gewerkt om weer een mooi kwisboekje te maken waar jij en je team op 16 April mee aan de slag kunnen. We hebben weer tien categorieën met originele vragen voor jullie bedacht. Net als in 2019 kun je er ook weer voor kiezen om deel te nemen aan het doorzettersklasement. Dit is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken. Ook het categorieklassementen keert terug. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie. De Bèrgse Kwis start 16 April om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur kun je je boekjes ophalen bij de Berchplaets in Berghem. Mocht dit veranderen, dan brengen we je daarvan op de hoogte..

De Bèrgse KinderKwis

De KinderKwis is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12 jaar. Qua opzet lijkt de kwis veel op de ‘grote’ dorpskwis. De KinderKwis is op 16 April van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie voor het ophalen van de boekjes is als vanouds weer in de berchpaets.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking staat vooralsnog gepland op 14 Mei, zoals vanouds weer in de Berchplaets. Uiteraard houden we ons aan de eventuele coronamaatregelen die dan gelden. Deelnemers houden we hierover per mail op de hoogte.

Meer weten over de Bérgse Kwis of Bèrgse KinderKwis Kijk op www.debergsekwis.nl.

Veel kwisplezier!

Hartelijke groet,
De organisatie van De Bèrgse Kwis

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#