Beste (oud-)kwisser,

Pssst, wist je al dat je je weer kunt inschrijven voor De Bèrgse Kwis en De Bèrgse KinderKwis? Dit keer kwissen we niet in hartje winter, maar volop in de lente. En wel op 16 april: paaszaterdag. Wil jij weer meedoen met je team? Schrijf je dan snel in. Wie weet mogen jullie je binnenkort wel de knapste koppen van Berghem noemen. Heb je je al ingeschreven? Superleuk! Dan mag je deze mail beschouwen als niet verzonden.

De Bergse Kwis 2022

Goed om te weten: de kwis is weer precies zoals je van ons gewend bent. Met verschillende leuke categorieën, een geheime proef en je mag het thuis gelukkig weer net zo gezig maken als je zelf wilt. Ook kun je weer deelnemen aan het doorzettersklassement. Meer info over de kwis en het inschrijven vind je op https://www.debergsekwis.nl/inschrijven/.

De Bèrgse KinderKwis

De KinderKwis is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar tot en met 12 jaar. Qua opzet lijkt de kwis veel op de ‘grote’ dorpskwis. De KinderKwis is op 16 April van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie voor het ophalen van de boekjes is als vanouds weer in de berchpaets.

Prijsuitreiking

En zet 14 mei maar alvast in je agenda, want dan is de prijsuitreiking in de Berchplaets!.

Meer weten over de Bérgse Kwis of Bèrgse KinderKwis Kijk op www.debergsekwis.nl.

Veel kwisplezier!

Hartelijke groet,
De organisatie van De Bèrgse Kwis

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#