Kwissenaren,

Nu is De Bèrgse Kwis écht dichtbij. Nog ongeveer een kwart dag, dan begint het festijn weer. Maar, niet getreurd, een middag duimendraaien is niet nodig; jullie kunnen aan de slag met de volgende opdracht (categorie: Vur de werklui).

Schijn een lichtje op mij

Wat is het toch fijn om met je handen te kunnen werken. Vaak kun je al met materialen die je in je schuur hebt liggen iets eenvoudigs maken. Bij de volgende vraag mag je ook extra materialen kopen bij onze plaatselijke doe-het-zelfzaak.
Maak de onderstaande lamp zo precies mogelijk na. Een werkende lamp (dit mag met behulp van een 220 volt stekker, maar ook bijvoorbeeld op batterijen) levert de volle punten op. Werkt de lamp niet, lever hem dan toch in...wie weet. Neem de (werkende) lamp mee naar de geheime proef, dit is het moment dat hij ingeleverd moet worden. Bij het inleveren testen we de lampen! Om er zeker van te zijn dat jullie de lamp zelf hebben gemaakt, willen wij graag drie foto’s van de realisatie van de lamp (begin, halverwege, einde). Zet deze foto’s op de bijgeleverde USB-stick. De USB-stick lever je tegelijk met het kwisboekje in.
Let op: zet je teamnummer op je lamp.

Categorieën

Onze trouwe volgers op Facebook weten al een tijdje welke categorieën De Bergse Kwis 2017 bevat. Maar voor de zekerheid: zie de bijlage voor het filmpje waarin Barry en Nicole de categorieën bekendmaken.

Veel succes en plezier met De Bèrgse Kwis 2017 en tot vanavond!

Hartelijke groet,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#