Beste Deelnemer,

.

Prijsuitreiking De Bergse Kwis 2021

Op 16 April hebben jullie flink gezwoegd om de Kwis der Kwissen tot een succesvol eind te brengen. Zaterdag 14 Mei maken wij tijdens de zenuwslopende uitslagavond in de Berchplaets bekend hoe jullie het ervan af gebracht hebben

De zaal opent om 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur.

Er zijn op de avond van de uitslag veel prijzen te vergeven. We beginnen met de prijsuitreiking van alweer de derde Bèrgse Kinderkwis! Daarna gaan we verder met het ‘volwassen’ deel.

We maken natuurlijk bekend wie de categoriewinnaars zijn, welk team het doorzettersklassement heeft gewonnen en natuurlijk wie de grote winnaar is van De Bèrgse Kwis 2021!

Tussendoor leiden we jullie door vragen en bestaat voldoende gelegenheid voor een hapje en een drankje met al je teamgenoten. Er zijn veel prijzen te verdelen en de edities van voorgaande jaren heeft bewezen dat ook teams in de prijzen kunnen vallen die dat misschien op voorhand niet helemaal verwacht hadden!

Hoe dan ook krijgen we een nieuwe winnaar in het doorzettersklassement. Of HBS Groep zijn prijs weet te verdedigen… wordt vervolgd op 14 Mei. Komt dat zien!

Hartelijke groet,
De organisatie van De Bèrgse Kwis

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#