Beste Kwissers,

Het aftellen voor de Kwis der Kwissen is weer begonnen. Over een goede twee maanden vindt de gezelligste avond van het jaar alweer plaats! Wat ons betreft een mooi moment voor een update van onze kant.

Inschrijftermijn

Begin maar met het verzamelen van de troepen, want de inschrijftermijn voor De Bèrgse Kwis staat op het punt om geopend te worden! Op 1 november aanstaande komt op onze website (http://www.debergsekwis.nl/) het inschrijfformulier online voor de Kwiseditie van 2018! Inschrijven kan tot en met 16 december.

Nieuwigheden Kwis – doorzettersklassement en categorieklassement

Belangrijk is dat er dit jaar wat nieuwigheden in de Kwis zitten. De Kwis kent dit jaar meerdere klassementen. Naast het reguliere algehele klassement, heeft de Kwis dit jaar een doorzettersklassement en een apart klassement voor elke categorie. Meer informatie over deze wijzigingen zijn te vinden op de homepage van onze website en in de juli-editie van Berghs Contact (https://issuu.com/thuisinhetnieuws/docs/berghs_contact_1807_2-7-2018, pagina 52 en 53). Met deze wijzigingen willen wij ervoor zorgen dat de kleinere teams niet alleen een gezellige en uitdagende kwisavond hebben, maar ook een kans op succes!

Rabobank Clubkas Campagne – veel dank!

Begin oktober was de finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne. Toen is bekend geworden dat De Bèrgse Kwis dankzij jullie stemmen een schitterend bedrag heeft gekregen: 608 euro! Omdat we hartstikke blij zijn met het bedrag, jullie stemmen en het feit dat De Bègse Kwis zo leeft in het dorp, hebben wij na de finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne besloten om jullie, kwisdeelnemers, een ‘presentje’ aan te bieden; namelijk de bekendmaking van de namen van twee categorieën! De eerste categorie die we bekendmaken, heet Beeld en Geluid. De tweede categorie is Rusland. Het blokken kan beginnen!

De rest van de categorieën?

De rest van de categorieën te weten komen? Wie de homepagina van onze website scherp leest, ontdekt wellicht de namen van nog een categorie of twee meer. De rest van de categorieën wordt later bekendgemaakt.

Tot spreeks!

Hartelijke groeten,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#