Beste Kwissers,

Groot nieuws: de inschrijving voor De Bèrgse Kwis is vanaf vandaag officieel geopend! Inschrijven kan via het inschrijfformulier op onze website (http://www.debergsekwis.nl/).

Bij het inschrijven moet je op een aantal dingen in het bijzonder letten. Ten eerste moet je bij de inschrijving al doorgeven of je wel of niet meedoet met het doorzettersklassement. Meer over dat klassement kun je lezen op onze website (Klik hier)

Ten tweede is het belangrijk dat je een telefoonnummer doorgeeft waar je op de avond van De Kwis gebruik van kunt maken. Waarom dat belangrijk is? Dat verklappen we nog even niet!

De categorieën

Elk jaar is het weer een grote verrassing welke categorieën dat jaar in De Bèrgse Kwis zitten. Wie onze berichtgeving nauwgezet heeft gevolgd, weet ondertussen al een aantal categorieën. Heb je het helemaal gemist? Kijk dan eens op (de homepage van) onze website en op onze Facebookpagina Wellicht dat je dan al wat onderwerpen van De Kwis van dit jaar kunt achterhalen!

Hartelijke groeten,
De organisatie

SPAMMEN!!!

Voeg dit mailadres toe aan uw veilige adressen. Of controleer regelmatig uw spambox, zodat u geen nieuws misloopt, dat zou zonde zijn!

#