De Slimste Mens van Bèrge 2020

De slimste mens van Bèrge is hét alternatief voor De Bèrgse Kwis. Deze kwis speel je individueel en via je smartphone, laptop, tablet of pc. Meedoen is hartstikke gratis en inschrijven vooraf is niet nodig. Het enige wat je moet doen? Zorg dat je maandag om 20.00 uur stipt aanwezig bent bij onze livestream via YouTube. 

Zo kom je daar: www.youtube.com/debergsekwis1. We zijn maandag 28 december vanaf 19.30 uur live te volgen via dit kanaal. 

Tip: bekijk ook deze introductievideo zodat je maandag goed bent voorbereid. Hierin vertellen we je onder andere wat je kunt verwachten, hoe lang de kwis duurt en hoe je bij de kwis komt. 

De Bèrgse KinderKwis 2020

Wat wel doorgaat: de Bèrgse KinderKwis! De eerste editie in 2019 smaakte zeker naar meer en dus zijn we heel blij dat alle kinderen van Berghem ook dit jaar weer kunnen strijden om de titel van knapste koppen van Bèrge. De kwis is op 28 december van 13.00 tot 17.00 uur.

De eerste winnaar van de kinderkwis was niet één team, maar waren er meteen twee: ‘De vloer is lava’ én ‘Yannick, Quiten en friends’. Gaan zij opnieuw winnen of mogen we de prijs in 2021 overhandigen aan een nieuw team?

Reminder: laatste weekend om in te schrijven + bekendmaking categorieën


Linken  naar inschrijfpagina.