Inschrijven voor de kwis van 2023

Inschrijving De Bèrgse Kwis 2023 geopend!

Yes, je kunt je weer inschrijven voor dé kwis! De kwisavond is, als altijd, op 28 december. Is jouw team nog in vorm? Trommel je mede-kwistijgers snel op en schrijf je in, uiterlijk 14 December 2023. 

Doorzettersklassement
Bij de inschrijving moet je doorgeven of je met het algeheel- of het doorzettersklassement meedoet. Het doorzettersklassement is bedoeld voor de kleinere teams. ‘Doorzetters’ mogen (en moeten) drie categorieën wegstrepen. Daardoor kunnen teams die deelnemen aan het doorzettersklassement zich richten op de categorieën die zij het liefst willen maken.

Categorieklassement
Ook dit jaar kun je winnen in de categorieklassementen. Elk team mag één categorie kiezen en neemt daarmee deel aan het klassement van die categorie. Voor alle teams dus (extra) kans op eeuwige Bèrgse glorie.

Wil je alles weten over het doorzettersklassement en de categorieklassementen? Klik dan hier.

Bekendmaking categorieën
Elk jaar is het weer spannend welke categorieën De Bèrgse Kwis bevat. In aanloop naar 28 December maken we stapsgewijs de tien categorieën van De Kwis bekend. Dit doen we via onze socialmediakanalen. Volg ‘debergsekwis’ op ons op Instagram en like ons op Facebook